fbpx

Persoonlijk uw plannen doornemen?

Laten we

Kennismaken

Bent u geïnteresseerd in zonnepanelen en wilt u meer weten over de diensten van Schone Zon? Neem contact met ons op zodat wij persoonlijk uw vragen en mogelijkheden kunnen bespreken.

Wenst u een offerte op maat? Deze kunt u hier aanvragen.

Adres
Schone Zon B.V.
Newtonstraat 17
7651 AP Tubbergen

Telefoon: +31 (0)6 250 100 83

Technische storing: +31 (0)6 250 100 83

Mail: info@schonezon.nl

Lees hieronder het antwoord op de

MEEST GESTELDE VRAGEN

Waarom moet ik voor Schone Zon kiezen?

Schone Zon heeft jarenlange ervaring met het leveren en installeren van zonnepanelen. Wij houden van een efficiënte, schone en persoonlijke aanpak; van het professioneel plaatsen van de zonnepanelen tot het aansluiten van het systeem in uw meterkast en op uw smartphone.

Is mijn dak geschikt voor zonnepanelen?

Meer dan 90% van de daken is geschikt voor zonnepanelen. We houden rekening met hoe oud het dak is, welke ligging het dak heeft en de locatie in verband met wind regio’s en de hellingshoek. Onze adviseur kan dit goed in kaart brengen en voor je nakijken.

Ben ik met zonnepanelen helemaal zelfvoorzienend?

Dat is afhankelijk van het aantal zonnepanelen dat je neemt. Wij adviseren altijd om het aantal zonnepanelen te plaatsen waarmee je jouw huidige en toekomstige jaarlijkse verbruik kunt dekken.

Hoe werkt het terugleveren van opgewekte energie aan de energieleverancier?

Wanneer je overdag meer energie opwekt met je zonnepanelen dan dat je verbruikt, lever je de energie terug aan het net. Hiervoor krijg je een vergoeding of het wordt verrekend met de stroom die je 's avonds of 's nachts verbruikt van je energieleverancier wanneer jouw zonnepanelen niks opwekken. Dit noemen we salderen.

Gaat de opbrengst achteruit naarmate zonnepanelen ouder worden

Zonnepanelen verouderen heel langzaam. Na een aantal jaren neemt de opbrengst van zonnepanelen af met ongeveer 0,5% per jaar. Afhankelijk van het soort zonnepaneel, heb je na de vermogensgarantie van 20 tot 25 jaar nog 83% van het vermogen van de nieuwstaat.

Kan ik zelf zonnepanelen installeren?

Wanneer je geen expert bent op het gebied van zonnepanelen, is het niet aan te raden om zelf zonnepanelen te installeren. Het is van belang dat zonnepanelen goed worden geïnstalleerd om verzekerd te zijn van optimaal rendement en veiligheid.

Wat gebeurt er met de zonnepanelen als de stroom uitvalt?

Om de zonnepanelen stroom te laten leveren, moet de omvormer altijd werken. Een omvormer werkt op stroom, dus zodra de stroom uitvalt, valt ook de omvormer uit. Hierdoor werken de zonnepanelen niet en wordt er geen stroom opgewekt.

Stijgt de waarde van mijn woning met zonnepanelen?

Met zonnepanelen is jouw koopwoning ongeveer €5000,- meer waard dan wanneer je geen zonnepanelen zou hebben (afhankelijk van het aantal zonnepanelen). Dit komt doordat het energielabel stijgt.

Heb je nog andere vragen over Schone Zon, onze werkwijze of de installatie? Neem gerust contact met ons op!

Blijf op de hoogte

Nieuwsbrief

Schone Zon Privacyverklaring
© 2020 All Rights Reserved.